Vi lægger garn til side til dig

Hos Os i Esbjerggarn ønsker vi at du skal komme helt i mål med dit garn projekt. Hvis du ønsker det, resevere vi gerne garn til dig, efter 3mdr sender vi en sms hvor du skal tage stilling til om det skal ligge længere tid eller du ved at du ikke kommer til at bruge det og vi kan ligge det tilbage på hylden.

Vi tager gerne garn retur

Hvis du får garn købt hos os tilovers, kan du hos os bytte garnet til andet fra butikken, eller du kan få en tilgodeseddel, det eneste krav vi stiller er at du fremviser din bon på det købte garn. Vi giver ikke penge retur for garnet.

Hvad vi ikke tager retur

Er garnet nusset og bandarolen i stykker tager vi ikke garnet retur.

Strikkepinde hvor du har haft åbnet pakken eller strikket med også selv om at du kun har slået op eller strikke lidt tager vi IKKE retur.

Opskrifter og bøger tager vi hellere ikke retur, køber du bøger til gaver skal du sikre dig at bogen er plumberet og bliver plumben brudt tages den ikke retur.

Bestiller vi garn hjem til dig

Når vi bestiller garn hjem til dig, sender vi en sms når det er kommet hjem og der vil være en pose med dit mobil nummer på liggende reseveret til dig. Bestiller vi garn hjem til dig, er købet bindende, fortryder du at vi bestiller garn hjem til dig, skal du kontakte os for at hører om vi kan nå at afbestille. Kan vi ikke nå at afbestille er du forpligtet til at købe garnet. I langt du fleste tilfælde kan vi dog altid finde en løsning.

Vi hjælper dig gerne

Nå du køber dit garn hos os følger der selvfølgelig også en strikkeservice med, dvs at du kan komme i butikken og få hjælp hvis du går i stå med dit projekt.